Komende weken is Bob niet in staat om te werken in verband met een gebroken been. Indien u wel een afspraak wilt, kunt u voorlopig terecht bij Chiropractor Shareev Sewradj.
Skip to content

Over Chiropractie in Houten

Chiropractie Houten is een praktijk voor chiropractie in Houten.
Samen met u zullen we werken aan het verbeteren van uw lichamelijke functies en gezondheid. Hierbij staat de functie van de wervelkolom centraal. In de praktijk zorgen we met verschillende technieken voor het verhelpen van de blokkades in het lichaam. Onze chiropractoren zijn universitair opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het behandelen van uw klachten. Wij zijn aangesloten bij de erkende en geaccrediteerde organisaties Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Bij Chiropractie Houten staan wij voor u klaar!

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een behandelmethode in de gezondheidszorg voor klachten aan de wervelkolom (ruggengraat), zenuwstelsel en de spieren en andere gewrichten (bewegingsapparaat). De chiropractor houdt zich bezig met de diagnose, behandeling en preventie van deze klachten. Hierbij werken de chiropractoren van Chiropractie Houten volgens het “evidence based” principe, dit houdt in dat zij volgens wetenschappelijke kennis en onderzoeken behandelen.

De chiropractoren van chiropractie Houten behandelen uw klachten niet alleen door middel van manipulaties van de gewrichten (“kraken”), maar kijken ook naar uw levensstijl, houding, ergonomie en geven indien nodig advies op het gebied van oefeningen. Dit om een optimaal resultaat te behalen en te behouden.

Een chiropractor in Houten nodig? Kies voor Chiropractie Houten

U zoekt een chiropractor in Houten? Waarom zou u voor ons kiezen? De reden dat wij onze praktijk zijn begonnen is vanwege onze passie en interesse voor chiropractie en het helpen van mensen met hun gezondheid. Wij zijn ook graag innovatief bezig binnen onze praktijk.

U kunt daarom altijd rekenen op een enthousiast team chiropractoren die voor u klaar staan om u te helpen bij het verbeteren van uw gezondheid. Dit vinden we gelukkig niet alleen zelf, maar onze klanten ervaren dit ook en waarderen ons met een 9,3.

In onze praktijk in Houten staan onze chiropractoren klaar om u van uw klachten af te helpen!