Skip to content

Over Chiropractie in de regio Zeist

Bij Chiropractie Houten kunt u terecht voor chiropractie in de regio Zeist.
Veel mensen hebben problemen met hun lichamelijke functies en gezondheid. Onze chiropractiepraktijk kan u daar echter mee helpen. We zijn met name gespecialiseerd omtrent het beter laten functioneren van de wervelkolom. Met verscheidene technieken zorgen we ervoor dat problemen vroegtijdig worden herkend en opgelost. Blokkades in het lichaam verhelpen staat bij ons centraal. Onze chiropractors zijn niet alleen universitair geschoold, maar hebben ook nog eens jarenlange ervaring in dit vakgebied. Onze praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Bij Chiropractie Houten staan wij voor u klaar!

Wat is Chiropractie?

Bij chiropractie gaat het om behandelmethoden die specifiek gericht zijn op de wervelkolom, spieren zenuwstelsel en andere gewrichten die betrekking hebben op het lichamelijke bewegingsapparaat. Niet alleen verhelpen de chiropractors uw klachten, maar zij houden zich bovendien bezig met diagnoses stellen en preventiebehandelingen. Als fundament hanteren de chiropractors het “evident based”- principe. Bij dit principe wordt wetenschappelijke kennis gebruikt bij het onderzoeken en behandelen van klachten.

Niet alleen de gewrichten worden behandeld, maar de chiropractors gaan verder dan dat. Ook uw houding, ergonomie, levensstijl en dergelijke worden nader onderzocht. Op basis daarvan kan er dan advies worden gegeven en oefeningen worden opgemaakt. Met als doel een optimaal resultaat te behalen.

Waarom Chiropractie Houten?

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Een chiropractor in regio Zeist nodig? Kies voor ons!

Als u op zoek bent naar een chiropractor in de regio Zeist, waarom zou u dan voor ons kiezen? Hier zijn meerdere redenen voor te geven. Allereerst zijn wij zeer gepassioneerd als het gaat om chiropractie. Daarnaast is onze praktijk zeer innovatief, waardoor we sneller resultaten kunnen behalen.

Ons enthousiaste team van chiropractors staat altijd voor u klaar en helpt u graag met gezondheidsverbeteringen. Deze visie wordt ook ondersteund door onze klanten die onze praktijk waarderen met een 8,7!

Wij helpen u graag van uw klachten af en zien u dan ook graag verschijnen in onze praktijk in Houten!