Skip to content

Over Chiropractie in de regio Utrecht

Voor chiropractie in de regio Utrecht kunt u bij Chiropractie Houten terecht. Of u nu in de Meern, Hoograven, Veldhuizen of ander gebied woont. Ons doel is om de lichamelijke functies van onze cliënten te verbeteren, om zo een langdurige gezondheid te verwezenlijken. Denk daarbij aan problemen met uw wervelkolom, een veelvoorkomend probleem. Dankzij onze innovatieve technieken kunnen wij problemen snel herkennen en met gepaste oplossingen komen. Blokkades in het lichaam wilt u natuurlijk zien worden verholpen en daar helpen wij u graag mee. Wij werken met universitair geschoolde chiropractors die jarenlange ervaring in dit vakgebied hebben. Onze praktijk is aangesloten bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA).

Chiropractie Houten: kies voor een langdurige gezondheid!

Wat is chiropractie?

Chiropractie helpt mensen met het versoepelen van het lichamelijke bewegingsapparaat. Problemen met het bewegingsapparaat komen immers vaak voor. Daarbij kunt u denken aan problemen met gewrichten, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. In de chiropractie wordt niet enkel gefocust op het verhelpen van klachten. Ook het stellen van concrete diagnoses en preventiebehandelingen behoren tot het vakgebied. De chiropractie steunt op wetenschappelijke kennis met betrekking tot het behandelen van klachten. Dit wordt ook wel het ‘evident based’- principe genoemd.

Het onderzoeken en behandelen van uw natuurlijke houding, levensstijl en ergonomie behoren ook tot de kerntaken van een chiropractor. Door nauwkeurig onderzoek kan er vervolgens passend advies gegeven worden.

Waarom Chiropractie Houten?

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Een chiropractor in de regio Utrecht nodig? Kies voor ons!

Zoekt u een chiropractor in de regio Utrecht? We zijn goed bereikbaar in Houten. Kies voor ons en profiteer van een praktijk waar innovatief, en met passie, te werk wordt gegaan. Klanten waarderen onze praktijk met een 8,7!

Heeft u dus lichamelijke problemen? Dan zien we u graag, zodat één van onze chiropractors u ter dienst kan zijn!