Skip to content

Over Chiropractie in de regio Nieuwegein

Heeft u chiropractie in de regio Nieuwegein nodig? Dan bent u bij Chiropractie Houten op de juiste plek. We kunnen u helpen met het verbeteren van uw lichamelijke functies, met als doel een uitstekende lichamelijke gezondheid. Bent u woonachtig in de regio Nieuwegein en heeft u problemen met uw wervelkolom? Door de vele ervaring en innovatieve technieken kunnen wij vroegtijdig problemen herkennen en deze vervolgens oplossen. Een belangrijke expertise van ons is het verhelpen van blokkades in het lichaam. Onze chiropractors zijn allen universitair geschoold, en hebben jarenlange ervaring in dit specifieke vakgebied. We zijn officieel erkend en aangesloten bij de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Chiropractie Houten staat altijd voor u klaar!

Wat is chiropractie?

Chiropraktische behandelmethoden zijn voornamelijk gericht op het versoepelen van uw lichamelijke bewegingsapparaat. Daarbij kunt u denken aan problemen verhelpen met betrekking tot de gewrichten, spieren, zenuwstelsel en de wervelkolom. Naast het verhelpen van klachten, houden onze chiropractors zich bezig met preventiebehandelingen en het stellen van concrete diagnoses. Het “evident based” – principe functioneert daarbij als uitgangspunt. Dit principe stelt wetenschappelijke kennis voorop als het gaat om het onderzoeken en het behandelen van klachten.

Onze chiropractors behandelen niet enkel gewrichten, maar onderzoeken en behandelen ook uw houding, levensstijl, ergonomie en ga zo maar verder. Zo kan er grondig advies worden gegeven en speciale oefeningen voor u worden opgemaakt.

Waarom Chiropractie Houten?

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Een chiropractor in de regio Nieuwegein nodig? Kies voor ons!

U bent op zoek naar een chiropractor in de regio Nieuwegein? Dan is het aan te raden om voor ons te kiezen. Dit heeft namelijk meerdere voordelen. Ons team zit boordevol passie en gaat innovatief te werk. Resultaten kunnen daardoor snel worden behaald.
Klanten zijn erg tevreden over onze praktijk en waarderen deze met een 8,7!

Kom dus langs bij onze praktijk in Houten, zodat we u snel te hulp kunnen schieten met uw problemen.