Komende weken is Bob niet in staat om te werken in verband met een gebroken been. Indien u wel een afspraak wilt, kunt u voorlopig terecht bij Chiropractor Shareev Sewradj.
Skip to content

Over Chiropractie in de regio IJsselstein

Heeft u klachten en zoekt u chiropractie in de regio IJsselstein? Bij Chiropractie Houten helpen wij u graag. U kunt problemen krijgen met uw lichamelijke functies. De wervelkolom is bijvoorbeeld erg kwetsbaar. Chiropractie kan u helpen met wervelkolom-problemen, maar ook met andere lichamelijke blokkades. Hiervoor hanteren wij innovatieve technieken om u zo effectief mogelijk ter dienst te zijn. Deze effectiviteit gaat ook nog eens gepaard met universitair opgeleide chiropractors. Deze hebben jarenlange ervaring. Wij zijn ook nog eens erkend en aangesloten bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA).

Chiropractie Houten helpt u snel en effectief!

Wat is chiropractie?

Een chiropractor heeft expertise in het vakgebied chiropractie. Het lichamelijke bewegingsapparaat is de kern van uw mobiliteit. In de chiropractie wordt middels het ‘evident based’- principe getracht om methodes te ontwikkelen om dergelijke problemen op te lossen. Dit principe leunt op wetenschappelijke kennis als belangrijkste bron van informatie. Een chiropractor houdt zich niet enkel bezig met het verhelpen van praktische klachten, maar ook met preventieve behandelmethodes en het stellen van diagnoses.

De chiropractor probeert een uitgebreid beeld van de cliënt te krijgen. Daarbij wordt ook gelet op de natuurlijke houding, algemene levensstijl en ander kwesties die invloed kunnen hebben op uw bewegingsapparaat.

Waarom Chiropractie Houten?

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Een chiropractor in de regio IJsselstein nodig? Kies voor ons!

Bent u op zoek naar een Chiropractor in de regio IJsselstein? Dan bent u altijd welkom bij Chiropractie Houten. In onze praktijk combineren wij passie met vernieuwende behandelingsmethodes. Dit met het oog op een effectiviteit.

We worden door onze klanten gewaardeerd met een 8,7 en daar zijn we heel trots op!