Skip to content

Over Chiropractie in de regio Driebergen

Dankzij chiropractie in de regio Driebergen kunt u snel van uw klachten af komen. Lichamelijke blokkades vormen een groot probleem voor veel mensen. De wervelkolom is bijvoorbeeld erg kwetsbaar, maar ook andere blokkades komen veelvuldig voor. Onze praktijk kan u echter helpen met deze problemen. De focus ligt op effectiviteit. Wij combineren vernieuwende technieken met universitair opgeleide chiropractors. Dankzij deze combinatie kunnen problemen effectief verholpen worden. We zijn officieel erkend bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA).

Chiropractie Houten: wij helpen u effectief van uw lichamelijke blokkades af

Wat is chiropractie?

In de chiropractie wordt gebruikgemaakt van het ‘evident based’- principe, om zodoende effectief klachten te verhelpen. Dit principe steunt op wetenschappelijk onderzoek als belangrijkste bron van kennis. Een chiropractor verhelpt niet enkel problemen met uw bewegingsapparaat, maar is ook bezig met preventie en het stellen van juiste diagnoses.

Daarbij wordt ook aandacht geschonken aan uw levensstijl, houding en andere zaken. Met hoe meer kwesties rekening wordt gehouden, hoe effectiever het behandelplan zal zijn.

Waarom Chiropractie Houten?

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Een chiropractor in de regio Driebergen nodig? Kies voor ons!

Zoekt u een goede chiropractor in de regio Driebergen? Chiropractie Houten staat daar voor u klaar. We hebben niet alleen passie, maar ook innovatieve behandelingsmethodes om de effectiviteit te bevorderen.

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,7!