Komende weken is Bob niet in staat om te werken in verband met een gebroken been. Indien u wel een afspraak wilt, kunt u voorlopig terecht bij Chiropractor Shareev Sewradj.
Skip to content

Over Chiropractie in de regio De Bilt

Heeft u problemen met uw lichamelijke bewegingsapparaat, dan kan chiropractie in de regio De Bilt een oplossing zijn. Lichamelijke blokkades kunnen uw mobiliteit beperken. De wervelkolom is een kwetsbaar onderdeel van uw lichamelijke bewegingsapparaat. Als u daar problemen mee heeft kunnen wij u helpen, maar ook met andere lichamelijke blokkades. Effectief behandelen staat bij ons centraal en dit bewerkstelligen we door innovatieve technieken. Bij ons is een team universitair opgeleide chiropractors werkzaam, voorzien van jarenlange ervaring in het vakgebied. Ook zijn we officieel erkend, en aangesloten, bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA).

Chiropractie Houten: wij helpen u effectief van uw lichamelijke blokkades af

Wat is chiropractie?

Chiropractie behandelt problemen met uw lichamelijke bewegingsapparaat. Daarbij kunt u denken aan het verhelpen van klachten door vernieuwende technieken te gebruiken die berust zijn op het ‘evident based’ – principe. Dit betekent dat de technieken gestoeld zijn op wetenschappelijke feiten. Ook preventie en accurate diagnoses stellen behoren tot het vakgebied van de chiropractor.

Om klachten effectief te verhelpen let de chiropractor ook op andere zaken. Uw levensstijl, natuurlijke houding en andere zaken die effect op uw lichamelijke bewegingsapparaat kunnen hebben. Dankzij een breed scala aan kennis, kan de chiropractor vervolgens een effectieve behandelmethode opstellen.

Waarom Chiropractie Houten?

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Een chiropractor in de regio De Bilt nodig? Kies voor ons!

In de regio De Bilt vindt u een ervaren chiropractor. Deze zijn werkzaam bij Chiropractie Houten. Daar wordt niet alleen met passie gewerkt, maar ook met innovatieve technieken om de effectiviteit te waarborgen.

Onze klanten zijn over het algemeen erg tevreden en waarderen ons met een 8,7!