Skip to content

Over Chiropractie in de regio Bunnik

Heeft u last van lichamelijke problemen en bent u op zoek naar chiropractie in de regio Bunnik? Bij Chiropractie Houten staan wij u graag ter dienst. Een goede fysieke gezondheid is belangrijk en ons doel is om de lichamelijke functies van cliënten te verbeteren. Problemen met de wervelkolom komen veelvuldig voor. Met gepaste technieken kunnen we snel een diagnose stellen en vervolgens een behandelmethode opstellen. Ook met andere lichamelijke blokkades kunt u bij ons terecht. Ons team is voorzien van universitaire opgeleide chiropractors met jarenlange ervaring. We zijn aangesloten bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA).

Chiropractie Houten: helpt u met lichamelijke blokkades!

Wat is chiropractie?

In de chiropractie wordt de focus gelegd op het lichamelijke bewegingsapparaat. Veel mensen hebben problemen met hun gewrichten, spieren en ga zo maar verder. In de chiropractie wordt getracht om dergelijke klachten te verhelpen. De focus ligt overigens niet enkel daarop, maar ook op diagnoses stellen en behandelingen ter preventie van eventuele problemen. Hierbij wordt puur gesteund op wetenschappelijke kennis. Daarvoor wordt het ‘evident based’- principe gehanteerd.

Een chiropractor kijkt ook naar andere kwesties die een rol kunnen spelen bij uw fysieke gezondheid. De natuurlijk houding, levensstijl, ergonomie en ga zo maar verder. Een chiropractor past zijn behandeling altijd aan op uw specifieke fysieke problemen.

Waarom Chiropractie Houten?

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Een chiropractor in de regio Bunnik nodig? Kies voor ons!

Woont u in de regio Bunnik en zoekt u een chiropractor? Dan is Chiropractie Houten voor u een warm bad. Door innovatieve behandelingsmethodes kunnen wij effectief problemen verhelpen. Dit gecombineerd met onze passie heeft geresulteerd in een klantenwaardering van 8,7!

Onze chiropractors zijn klantvriendelijk en staan u graag ter der dienst.