Skip to content

Over Chiropractie in de regio Bilthoven

Bent u op zoek naar chiropractie in de regio Bilthoven? Dan kunt bij Chiropractie Houten terecht. Uw fysieke gezondheid is een groot goed. Toch kunt u problemen krijgen met lichamelijke functies. Met chiropractie kunnen wij u helpen om deze lichamelijke functies te verbeteren. Chiropractie behandelt bijvoorbeeld problemen met de wervelkolom. Door innovatieve technieken kunnen lichamelijke blokkades snel worden verholpen, zodat u kunt genieten van een duurzame gezondheid. Wij werken enkel met universitair opgeleide chiropractors die bovendien voorzien zijn van vele jaren ervaring in deze richting. Daarnaast zijn we officieel aangesloten bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA).

Chiropractie Houten: innovatieve technieken voor snel resultaat.

Wat is chiropractie?

Het vakgebied chiropractie richt zich met name op het lichamelijke bewegingsapparaat. Gewrichtsproblemen komen veelvuldig voor en daar wilt u natuurlijk goed mee worden geholpen. Dit is mogelijk, aangezien er in de chiropractie enkel op wetenschappelijke, betrouwbare kennis wordt gesteund. Dit wordt ook wel het ‘evident based’- principe genoemd. Ook preventiebehandelingen en accurate diagnoses stellen behoren tot het vakgebied van de chiropractor.

Een chiropractor tracht een algemene balans van uw gezondheid te maken. Daarbij kijkt hij of zij ook naar de natuurlijk houding, levensstijl, ergonomie en ga zo maar verder. Op basis van die kennis kan de chiropractor een specifieke behandelingsmethode voor cliënten opstellen.

Waarom Chiropractie Houten?

Persoonlijk

Avondspreekuur

  Geen eigen risico zorgverzekering

Universitair geschoolde specialisten

Een chiropractor in de regio Bilthoven nodig? Kies voor ons!

Zoekt u een chiropractor in de regio Bilthoven om u van uw problemen af te helpen? Chiropractie Houten is dan een aanrader. Wij combineren passie met innovatieve behandelingsmethoden om u zo effectief mogelijk te helpen.

Onze klanten waarderen ons met een 8,7!